Internationaal

Activiteit
Na het succesvolle Stynen-jaar in 2018 maakt de architectuur van de Belgische architect Léon Stynen zijn intrede in het Verenigd Koninkrijk.
Nieuws
Het architectuurseizoen 2019-2020 staat voor de deur en zit weer boordevol interessante activiteiten. Naa
Activiteit
In het kader van het architectuurfestival Archtober in New York presenteren het Vlaams Architecturinstituut samen met het Vlaams Huis (NY) op 17 oktober een gesprek over de specifieke context van de Vlaamse architectuurcultuur.  
Activiteit
Drawing Ambience toont architectuurtekeningen uit de privécollectie van de opmerkelijke pedagoog Alvin Boyarsky, met werk van onder andere Rem Koolhaas, Zaha Hadid, Daniel Libeskind en Bernard Tschumi.
Activiteit
In de lezingenreeks Exploring Fundamentals treedt architect Paulo Providencia op 27 november in dialoog met het werk van Dom Hans van der Laan, ov
Activiteit
Het Vlaams Architectuurinstituut koos het team BRAVOURE om in het Belgisch paviljoen een tentoonstelling te maken rond het thema vakmanschap.
Activiteit
Naar aanleiding van de tentoonstelling MAATWERK MASSARBEIT.
Activiteit
In het kader van Battle of Ideas Europe 2016, organiseren het Future Cities Project en het Vlaams Architectuurinstituut een debat over het utopische gedachtegoed in de archi
Activiteit
Eind augustus organiseert het Vlaams Architectuurinstituut Encounters in optimism, een interactief programma met lezingen, debatten en workshops in verschillende nationale paviljoenen op de Architectuurbiënnale in Venetië. 

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub