Nationaal

Nieuws
Het architectuurseizoen 2019-2020 staat voor de deur en zit weer boordevol interessante activiteiten. Naa
Activiteit
De tentoonstelling The House of the Explorer dompelt je onder in een veelheid aan fascinaties uit het oeuvre van het Antwerpse ontwerpbureau Bovenbouw Architectuur.
Activiteit
In het najaar van 2018 organiseren het Vlaams Architectuurinstituut en deSingel een overzichtstentoonstelling over het oeuvre van de Belgische architect Léon Stynen.
Activiteit
Het Vlaams Architectuurinstituut toont de resultaten van een selectie van de BWMSTR Labels in de wandelgangen van deSingel. Wat kan je verwachten?
Activiteit
Een portret van COUSSÉE & GORIS architecten door Marie-Françoise Plissart
Activiteit
Een tekening beschrijft de werkelijkheid, dus tekenen architecten om de wereld te begrijpen. Deze tentoonstelling toont werk van het gelijknamige jonge Antwerpse bureau Eagles of Architecture.
Activiteit
Naar aanleiding van de tentoonstelling COUSSÉE & GORIS architecten. Natura Naturans en de jarenlange samenwerking met Ralf Coussée en Klaas Goris geeft ingenieur-architect Guy Mouton op 29 maart een lezing in deSingel.
Activiteit
In de tentoonstelling Wonen in diversiteit. Inclusieve woonvormen voor nieuwkomers gaat HEIM-collectief op zoek naar een valabel alternatief voor de huisvesting van vluchtelingen.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub