Meesterproef 2019 Sociaal Wonen | Oproep naar geinteresseerde meters en peters

Het Team Vlaams Bouwmeester, de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen en de Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen zijn voor de Meesterproef 2019 Sociaal Wonen op zoek naar gemotiveerde ‘peters en meters’ die ervaring hebben met sociale huisvesting en het begeleiden van jonge ontwerpers.

 

Meesterproef 2019 Sociaal Wonen
Het Team Vlaams Bouwmeester, de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen en de Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen wil met het project Meesterproef 2019 recent afgestudeerde architecten en beloftevolle jonge kunstenaars de kans bieden om een publieke opdracht te realiseren. De jonge deelnemers worden hierbij intensief begeleid door een aantal ervaren meters en peters. De Meesterproef 2019 stelt het thema ‘sociaal wonen’ centraal. De stuurgroep selecteerde tien interessante projecten. Meer info

 

Peters en meters
De taak van de peters en meters bestaat erin om de opdrachtgever te adviseren bij de opmaak van het projectdossier, de jonge ontwerpers te begeleiden en na de gunning van de opdracht als klankbord te fungeren voor de ontwerper. In totaal zijn 10 projecten op zoek naar een peter of meter. Het hele traject wordt begeleid door het Team Vlaams Bouwmeester, met de steun van de Vlaamse minister bevoegd voor Wonen.

Meld je aan vóór maandag 17 juni 2019 om 12u.
Meer info & aanmelden

 

Trefwoorden: 

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub