Nominaties Jo Crepain Prijzen 2019 bekend

Op een kleine maand voor de uitreiking van de Jo Crepain Prijzen maakt organisator NAV de nominaties bekend. Op 6 juni 2019 reikt NAV voor de derde keer de Jo Crepain Prijzen uit aan architect-ondernemers die professionaliteit en innovatie koppelen aan engagement voor de maatschappij en de eigen sector.

  • Voor de Jo Crepain Prijs voor Beloftevol Startend Architectenbureau zijn dat B-ILD uit Brussel, net architectuur uit Gent en m u r m u u r met kantoren in Gent en Ronse.
  • Voor de Jo Crepain Prijs voor Innovatief Architectenbureau < 10 medewerkers zijn dat Trans uit Gent, RE-ST uit Antwerpen en DMOA uit Leuven.
  • Voor de Jo Crepain Prijs voor Innovatief Architectenbureau ≥ 10 medewerkers ten slotte dingen POLO Architects met kantoren in Antwerpen en Brussel, OYO Architects uit Gent en B-architecten uit Antwerpen naar de hoofdvogel.
  • Daarnaast deelt NAV op 6 juni ook opnieuw een Carrièreprijs uit. Wie plaatst zich in het rijtje met namen zoals Robbrecht en Daem architecten, OMGEVING (OM/AR architecten), Coussée & Goris, Callebaut-Architecten en denc!-studio?

 


Lees meer over de Jo Crepain Prijzen

Trefwoorden: 

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub