Prijzen

prijs voor architectuur in het kader van de Cultuurprijzen Vlaanderen 2010-2011
Activiteit
Naar aanleiding van de Dag van de Architectuur reikt minister Joke Schauvliege op zaterdag 8 oktober de Cultuurprijs Architectuur uit;  samen met de prijsuitreiking stelt het VAi het vlugschrift ‘Dierbaar is duurzaam’ voor.
Nieuws
Op 6 juni heeft NAV de winnaars van de Jo Crepain Prijzen 2019 bekendgemaakt.
Nieuws
Op de shortlist van de vierde editie van de European Award for Architectural Heritage Intervention AADIPA prijken o.m. Bovenbouw Architectuur i.s.m. Barbara Van Der Wee Architects, en 51N4E.
Nieuws
Op een kleine maand voor de uitreiking van de Jo Crepain Prijzen maakt organisator NAV de nominaties bekend.
Nieuws
In 2019 reikt de Stichting MoRO (Stichting ter bevordering van de interactie tussen Mobiliteit en Ruimtelijke Ordening) voor de zesde maal de ’Georges Allaert prijzen’ uit.
Nieuws
Het Team Vlaams Bouwmeester lanceert een nieuwe editie van de Prijs Wivina Demeester voor excellent bouwheerschap.
Nieuws
Nog tot 5 april 2019 kan je je registreren voor de European Award for Architectural Heritage Intervention AADIPA.
Nieuws
De Provincie Oost-Vlaanderen zal dit jaar de prijs voor architectuur toekennen aan een gerealiseerd project op grondgebied van de Provincie Oost-Vlaanderen met als thema ‘Herbestemming en/of herinrichting van historisch erfgoed’.
Nieuws
Met de Jo Crepain Prijzen bekroont NAV al sinds 2013 architect-ondernemers die professionaliteit en innovatie koppelen aan engagement voor de maatschappij en de eigen sector.
Nieuws
De Europese Commissie en de Fundació Mies van der Rohe hebben vandaag de vijf finalisten aangekondigd die meedingen naar de EU-prijs voor HedendaagseArchitectuur 2019 - Mies van der Rohe Award.De vijf finalisten zijn:

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub