Festival

Activiteit
Op 11 oktober kan u tijdens de Dag van de Architectuur in heel Vlaanderen en Brussel opengestelde gebouwen bezoeken en deelnemen aan activiteiten.
Activiteit
Op de Dag van de Architectuur neemt een gids u mee in de tentoonstelling Landschappen van Bas Smets. In een eerste ruimte wordt het ontwerp van het landschap getoond als een onderzoek naar de verbeelding van het bestaande land.
Dag van de Architectuur op zondag 9.10.11
Activiteit
Op zondag 9 oktober 2011 organiseert het VAi voor de vijfde keer de Dag van de Architectuur.
Activiteit
Van 20 tot 25 augustus verwelkomt City3 architectuurstudenten en jonge professionelen om samen met architect en ontwerper Alexis Deconinck het basiskamp en de scenografie voor de 4de editie van het PeriFeria Festival te realiseren.
Nieuws
Architectuur heeft niet alleen de kracht om gebouwen en functies te verbinden, maar ook om mensen dichter bij elkaar te brengen.
Nieuws
Van 21 tot en met 27 september organiseert het Vlaams Architectuurinstituut het tweede Festival van de architectuur (F/a).
Activiteit
Vanaf 21 september buigt de tweede editie van de Brussels Urban Landscape Biennial (BULB) zich over de steeds alarmerender problematiek van overstromingen in verstedelijkt gebied.
Activiteit
De derde editie van de Brussels Biennale of Modern Architecture stelt architectenwoningen uit de periode 1918-1972 open voor het publiek, en organiseert een lezing en filmvoorstellingen.
Activiteit
Van 5 mei tot 16 september verschijnen indrukwekkende constructies van hedendaagse kunstenaars en architecten in de historische binnenstad van Brugge. Het zijn antwoorden op de gevolgen van de vloeibare samenleving vandaag.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners